Zingen bij de vlag en actiemarkt!

Hartelijk welkom op de actiemarkt!

heart-70513231

D.V. 25 april wordt op en rond het schoolplein een actiemarkt gehouden. Deze is van 15.00 tot 19.00 uur. Dit als afsluiting van de actieweek. Twee doelen staan hierbij centraal, namelijk: hulp aan Oekraïne (met schoenendozen + voedselpakketten + geld voor transport) en Zorgboerderij Groot Middendorp: (geld voor het speelplein).

De middag start om 13:30 uur met het traditionele 'zingen bij de vlag', waarbij bekende vaderlandse liederen worden gezongen.

De actiemarkt start om 15.00 uur. Op de schoolplein komen zo'n 30 kramen, horecapleinen, activiteiten voor kinderen en een grote stormbaan. Voor kinderen komt een activiteitenkaart van € 5,-, inclusief eten en drinken/ijsje. Voor de horecapleinen worden consumptiebonnen verkocht. Daarnaast is er een kleedjesmarkt, waarvoor kinderen met hun kleedje te kunnen staan.


Om de opbrengst van de actiemarkt te verhogen, zijn we op zoek naar sponsors voor de transportkosten naar Oekraïne. Maak uw gift onderstaande doneer-knop of via onderstaande link: https://betaalverzoek.rabobank.nl/betaalverzoek/?id=sCIYZ8rySW6bdmtFqgNpLg