Geslaagde actiemarkt voor Oekraïne en zorgboerderij

Afgelopen dinsdagmiddag, 25 april, werd in Kootwijkerbroek op het schoolplein van de Rehobothschool een actiemarkt gehouden.

1-11

Afgelopen dinsdagmiddag, 25 april, werd in Kootwijkerbroek op het schoolplein van de Rehobothschool een actiemarkt gehouden. Naast ruim 30 kramen waren er veel activiteiten voor kinderen, waaronder knutselen voor kinderen, een stormbaan en aantal dieren. Gelukkig was het deze middag grotendeels droog. Er was veel belangstelling van ouders, families en belangstellenden.

Voorafgaand aan de markt hebben de kinderen gezongen bij de vlag, een jaarlijkse gewoonte. Het zingen werd begeleid door leerlingen en oud-leerlingen van de school. Naast het Wilhelmus en vaderlandse liederen werd ook het Oekraïense volkslied gezongen, voorgezongen door twee Oekraïense vrouwen.

De opbrengst van de actiemarkt en kleedjesmarkt was besteld voor noodhulp aan Oekraïne en voor een speelplein van zorgboerderij Groot-Middendorp in Kootwijkerbroek. De opbrengst van de actiemarkt is nog niet bekend. Dit zal na de meivakantie bekend worden gemaakt.

1-3
1-8
1-5
1-9
1-6
1-2
1-10
1-11
1-7
1-4